God jul fra alle oss til alle dere
Så var det jul igjen da, og vi ville gjerne sende en liten julehilsen fra alle oss i L/S Ejdern til alle dere der hjemme. Vi savner dere.

Vi er i Cumbuco, en liten rolig strandby nord for Fortaleza i en leilighet Øystein fikk sponset fra Dream Travel. Her har vi nytt noen late dager med masse plass, stor seng som ikke gynger, individuelle bad med dusj, kjøleskap, svømmebasseng og mye annen luksus. Vi storkoser oss. Etter en særdeles vellykket middag igår med Linje-pinnekjøtt fra Hjembu fraktet til Brasil og over ekvator per losskøyte, står Ole og Håkon igjen ved grytene og forbereder en bedre tre retters julemiddag. Foreldrene til Ole er på besøk og under palmejuletreet vårt ligger det mange gaver som de har hatt med seg fra Norge. En forvirret nisse har også funnet veien hit og skal etterhvert inn med gaver til nabobarna.

Selv om det er over 30 grader i skyggen her har julefølelsen kommet krypende. Nå er det jul i stua.

Kommentér

Ditt navn:

Kommentar:

Vennligst tast in koden nedenfor:

 

 

Klikk på bildet for å se bildeserie med store bilder...

-

_

_

 


Jordomseiling
i antikvitet
Ejdern er en svensk losskøyte fra 1894 som for tiden er på langtur mot Brasil og sydligere breddegrader.

Satelittelefon!
Vi har fått oss satelittelefon og har telefontid på søndager mellom 18.00 og 22.00 norsk tid. Ring oss (og bruk masse spenn) på 00881631639125. Ingen bekymringer dersom vi har glemt å skru den på takk :-)