Vi cruiser over til Santa Cruz
Vi skulle egentlig bare en kort tur over til Santa Cruz de Tenerife. og håpet å komme frem om kvelden. Det gjorde vi ikke. Vi fikk motvind og så ble det ganske vindstille. Mot våre prinsipper bestemte vi oss for å fyre motor de siste 17 nautiske, men motoren ville ikke starte. Den ville rett og slett ikke dreie rundt. Vi ble liggende utenfor Santa Cruz og se inn mot lys og lyd fra fiestaen en lørdagskveld. Når de til alt overmål begynte å sende opp fyrverkeri i ett-tiden greide ikke Ole å skjule et hulk.

Dagen etter var det fortsatt lite/ingen vind. Vi bestemte oss for å ta våre årer fatt, og rodde inn mot byen. Vi fant ut at vi greide å holde litt i overkant av to knop, men det var ganske tungt. Og alle var plutselig veldig ivrige på å ta sin tørn ved roret.

Vi hadde ambisjoner om å ro inn til brygga, men planene ble forpurret av tauingskåte marinaansatte. De tauet oss inn, pekte ut en plass blant de mange hundre båtene som lå der, og vips, så lå vi rett ved siden av både Nick i Val, og Andrè i Glip. Det var stor gjensynsglede. Nick syntes det var morsommere å ta bilde av vår inntauingsskam enn å hjelpe til å ta oss i mot.Kommentér

Ditt navn:

Kommentar:

Vennligst tast in koden nedenfor:

 

_

_

Klikk på bildet for å se bildeserie med store bilder...

Så nært, men dog så fjernt.

_

_

_

_


Jordomseiling
i antikvitet
Ejdern er en svensk losskøyte fra 1894 som for tiden er på langtur mot Brasil og sydligere breddegrader.

Satelittelefon!
Vi har fått oss satelittelefon og har telefontid på søndager mellom 18.00 og 22.00 norsk tid. Ring oss (og bruk masse spenn) på 00881631639125. Ingen bekymringer dersom vi har glemt å skru den på takk :-)