Utelivstesting i Las Palmas og Playa des Inglés
Vi var litt nervøse for om vi skulle rekke frem til Las Palmas i tide (for å møte Thea på flyplassen) - men som alltid leverer racerbåten Ejdern. Etter en god dags søvn, bestemte Emil og jeg oss, noe slukørede, for å drukne våre kjærestesorger down town Las Palmas, med Harald som anstand.

Vi begynte med fantastisk tapas på en lokal bule, med brandy og hinsides god kaffe til dessert. Endelig. Vi fant veien til en eller annen plass der vi tok turens første Pina Colada. Denne ble servert uten alkohol, men etter at jeg fikk forklart med kvelningsgestikulasjoner at vi trengte rom, smakte den så fryktelig mye bedre. På tapasstedet hadde vi fått et tips om å dra til Barrio del Lugo. Dette tenkte vi var lurt å kvalitetssikre. Da jeg luftet dette blant barpersonellet, hørte jeg noe med "puta" bli sagt i bakgrunnen. Bartenderen forklarte høflig at stedet var perfekt dersom du var interessert i damer, og at det var "just like Amsterdam". Vi fikk bekreftet hvorfor mannen fra tapasstedet var så opptatt av at vi skulle passe på verdisakene våre der. Det ble droppet, og Vegueta var vår nye anbefaling. Her tuslet vi fra bar til bar i noe som tydeligvis var gamlebyen. Vi fikk røyket shisha, danset til dårlig tekno, blitt nektet adgang til flere steder pga. våre sko(!), og dansa til "Nothing else matters" på et rockested. Og til slutt nektet adgang på marinaens poshe utested, til tross for at jeg gikk først fordi jeg hadde slips. Hjemme 06.00.

Kvikke og raske på jobb (for å skrive artikkel til Kreativt Forum) rundt 17.00, luftet Thea å dra til Playa des Inglés for å sjekke ut transe,- og homsemiljøet der. Playa des Inglés skal være blant verdens beste homsepartysteder. Og hvis det er noen som veit hvordan man fester... Vi hoppet på en buss, sjekket inn på et slitent pensjonat, og kastet oss ut i Playa des Ingles natteliv. Vi moret oss et par timer blant transene og homsene på Jumbo, men bortskjemt som man er, er det jo begrenset hvor lenge det er moro å være en kuriositet. Derfor tuslet vi videre, og tenkte at nå skal vi virkelig få en smak av skandinaver på charterfylla. Men, uansett hvor vi gikk, var vi de eksotiske. Like eksotiske som aper virket det som. De befølte skjeggene våre, ble avfotografert samt at alle ville prøve capen min. Ironien er virkelig død her, eller ble den noensinne født? Uansett, vi koste oss. Danset med de innleide damene og mennene, og igjen, drakk vodka redbull. Det handler jo tross alt om å assimilere.

Noe medtatt, etter å bikke rundt 07.00, tok vi bussen tilbake til Las Palmas i to-tida. Harald dro til flyplassen for å plukke opp Ida, og alle var enige om at det hadde vært en fin tur.Kommentér

Ditt navn:

Kommentar:

Vennligst tast in koden nedenfor:

 

_

_

_

_

_

_

_

_

Klikk på bildet for å se bildeserie med store bilder...

_

_

_

Bare epletobakk altså.

_

_

Ja, Mor og Far, det er en sigarett. Men husk at det er en lørdag.

_

_

_

_


Jordomseiling
i antikvitet
Ejdern er en svensk losskøyte fra 1894 som for tiden er på langtur mot Brasil og sydligere breddegrader.

Satelittelefon!
Vi har fått oss satelittelefon og har telefontid på søndager mellom 18.00 og 22.00 norsk tid. Ring oss (og bruk masse spenn) på 00881631639125. Ingen bekymringer dersom vi har glemt å skru den på takk :-)